Beste jeans voor vrouwen met ronde vormen

Kon het leven maar zijn zoals The Sisterhood of the Travelling Pants: jij en je beste vrienden vinden een goedkope spijkerbroek die ieders beste eigenschappen accentueert en elke ronding omarmt. We hebben geprobeerd dit concept toe te passen op ons echte leven en hebben meer dan 300 spijkerbroeken doorzocht om de perfecte jeans voor specifieke lichaamstypes te vinden.

Zes echte vrouwen, elk met hun eigen stijlvoorkeuren en winkelbekommernissen, werden door het proces begeleid door een stijlregisseur. Het resultaat? Een paar verrassingen en veel danspasjes later, deze vrouwen konden geen genoeg krijgen van hoe ze zich voelden (en eruit zagen) in deze best passende spijkerbroek. Van kleine tot grote maten, we hebben betaalbare jeans gevonden die de benen verlengen, de taille afsnijden en ja, supercomfortabel.

Heritage jeans van Wrangler voor dames

Een vintage jaren 70-stijl die past bij een modern curvy silhouet kan worden bereikt! Ik was zo verbaasd over hoe goed ze in mijn buik passen en hield me echt vast. En wees niet bang voor de wijde zakken aan de achterkant – dankzij het zachte V-stijl juk net boven die zakken, zal je billen er rond en evenwichtig uitzien .

Goede Amerikaanse goede curve

Met maten tot 24, deze zwarte jeans is zowel comfortabel als chique, en het rechte / wijd uitlopende been zorgt voor bredere heupverhoudingen. Al mijn jeans zijn skinny en lopen taps toe in de enkel. Maar deze compenseerden echt mijn heupen en zorgden voor een echt flatterende ronde vorm.

Oude marine hoogbouw de power jean

Stretch is de beste stylingtruc van een meisje met bochten, omdat het de stof in staat stelt je beste eigenschappen te benadrukken zonder te trekken of te knikken. Spijkerbroeken moeten echter als broeken passen, geen leggings. Een veelgemaakte fout bij stretchjeans is dat ze veel te strak zitten. Je wilt dat de spijkerbroek wordt aangesloten, niet plakkerig.

Leave a Reply