De feiten over figuren: de peervorm

Ja, we weten het, je lichaamsvorm vergelijken met een vrucht is niet altijd … ideaal. Dus voel je vrij om peer uit te wisselen voor een driehoekige vorm, of omarm gewoon je ronde taille en heupen (zoals wij!). Peervormen hebben het unieke voordeel dat ze er geweldig uitzien in elke denkbare jeans en dat sierlijke tops er met hun smallere schouders nog mooier uitzien. Het maakt niet uit met welke functies je wilt pronken (of verbergen), we zijn er om je te helpen je peervormige figuur aan te kleden.

Wat is een peervorm?

1. Je taille is breder dan je buste

2. Je beschouwt jezelf als vollere heupen

3. Je hebt smallere schouders in vergelijking met je heupen

4. Je hebt een vollere achterkant

Richtlijnen voor aankleden

De naam van het spel speelt met verhoudingen die het lichaam verlengen. Peervormen zien er fantastisch uit in opvallende tops die het oog naar boven trekken en de taille, rug of halslijn benadrukken. Klaar voor meer goed nieuws? Accessoires zoals dramatische kettingen en oorbellen zijn je geheime wapen.

Ga wild, peervormen! Als het om leuke tops gaat, is de wereld jouw oester. Als je van felle kleuren en opvallende patronen houdt, heb je geluk. Dapper genoeg om een ​​beetje patroonmenging te proberen? Ga ervoor.

Over het algemeen geven meer aansluitende of gestructureerde tops je definitie rond je smalle schouders en vestigen ze de aandacht op je smalle taille. Als je de neiging hebt om curvy te zijn, is dit nog meer waar – zorg ervoor dat je het laat zien!

Voeg lagen toe

Zoals geldt voor elke vorm, waar de zoom van je jas het verschil maakt. Peervormen zien er geweldig uit in A-lijn- en prinsessensnitten, jassen tot op de taille en elk bovenkledingstuk dat tot halverwege de dij valt. Boxy-jassen kunnen helemaal op je werken, maar als goede vuistregel wil je kiezen voor een bijgesneden stijl die je taille benadrukt.

Draag jurken

Oh, de opties! Verlaagde en verfraaide halslijnen, open ruggen, dramatische mouwen en ceintuurstijlen zullen allemaal je slankere bovenlichaam bespelen. A-lijn stijlen zien er ook fantastisch uit, wat ook geldt voor rokken. Elke zoomlijn die net onder de knie valt, verlengt je frame en maakt de heupen en dijen slank. Maxi-stijlen zijn ook iets voor jou. En bonus: ze zijn supercomfortabel.

Leave a Reply