De sleutel zoekt naar het bijwerken van interieurs

Handen omhoog als uw huis een voortdurend evoluerende mix is ​​van alle dingen waar u van houdt – zoals het zou moeten zijn. Maar net als bij de modetrends van het nieuwe seizoen, zien we elk seizoen nieuwe opkomende nieuwe trends in huisdecoratie, die ons ertoe verleiden onze huizen bij te werken – in plaats van ze volledig te veranderen.

Hoewel ‘trends’ veranderen en evolueren, doen ze dat op verschillende manieren – sommige zijn al jaren populair in plaats van slechts een seizoen. Neem de Scandinavische trend, het is al jaren bij ons en blijft toch verrassen en verrukken. Maar er zijn ook belangrijke kleuren die het grote ding worden voor het inrichten van onze huizen

Er zijn geen ontsnappende trends. Of je er nu bij leeft of je er totaal niet door beïnvloed voelt, van populaire verfkleuren tot meubelkeuzes, alles wat voor onze huizen is ontworpen, wordt beïnvloed door een bredere trend.

We hebben de previews van al je favorieten in de hoofdstraat en daarbuiten gezien; en vertrouw ons als we zeggen dat er genoeg is om naar uit te kijken! We hebben de belangrijkste trends op het gebied van woonaccessoires afgerond om op te letten om huizen een opfrisbeurt te geven voor 2020.

Abstracte energie

Dit is de leuke, vrijgevochten interieurtrend die is geïnspireerd op abstracte expressionistische kunstwerken. Met gedurfde geometrie, handgetekende schetsen en speelse kleurblokken gaat deze look helemaal over het uiten van persoonlijkheid in onze huizen. Het doel is om emotie op te roepen en een stemming te creëren – en dat is het zeker.

Gedurfde patronen en pittige kleuren geven een speelser benadering van het stylen van een decor. Net als bij de expressionistische kunstbeweging viert deze trend de onvolmaaktheid en vloeiendheid van handgetekende vormen – lijntekeningen spelen een centrale focus in deze look.

Gestructureerde eenvoud

Geëvolueerd van de Nordic Retreat-trend van 2019 is deze look terug in stijl. Het doel is om een ​​rustige, comfortabele, relaxte ruimte te creëren om in te ontspannen – het gaat erom onze huizen een veilige, uitnodigende ruimte te maken om uit te rusten en te regenereren.

Had grijs zijn tijd gehad? De nieuwe neutrale kleuren verwarmen, terwijl we op zoek zijn naar een rustige maar opbeurende ruimte om je terug te trekken van de buitenwereld.

Handel gedurfd en helder voor zacht en neutraal en ga voor sobere stukken en weloverwogen keuzes. Dit element van meer doordachte huiskeuzes komt voort uit de trend om bewust te zijn van duurzaamheid.

Eerlijk comfort

Leg comfortabele kussens, spreien, breisels en nepbontjes op elkaar zodat elke ruimte direct uitnodigend aanvoelt. Deze aanpak zal je de winter door helpen en nog steeds licht genoeg zijn om je huis modieus gekleed klaar voor de lente te zien.

Leave a Reply