Geen fan van shorts? Maak kennis met de zomerbroek

Als je je gamen niet de voorkeur geeft aan zomermode, hebben we de perfecte game-wisselaar. Trek een zomerbroek aan. Lichtgewicht, comfortabel en trendy, deze veelzijdige favoriet geeft je een been omhoog, of je nu een cropped stijl, enkellang design of een wijde pijpenstijl hebt. We houden van de veelheid aan speelse patronen, bleke paletten en luchtige stoffen – sommige zijn zacht en soepel genoeg om aan te voelen als PJ’s (net iets om de meer ontspannen sfeer van het seizoen aan te vullen).

Ga naar damesachtige lengtes

Capri’s, pedaaldrukkers, schelpdiergravers – hoe je ze ook wilt noemen – deze zomerbroek is de perfecte folie voor warm weer. Als je net boven de enkel valt, maar meestal tot ver onder de knie, wordt de lengte van je lichaam korter. Kies een eenvoudige, rechtbenige versie om een ​​lange rij te helpen maken. Een ingestopte top en een riem of sjerp in een vergelijkbare toon zorgen voor een schoon, ononderbroken silhouet. Met de bijgesneden zoom kun je pronken met je schoenen – chique of anderszins.

Vorm ontmoet functie

Als modefavoriet uit de jaren 90 maakt de cargobroek (met zijn praktische opgestikte zakken en gevechtssfeer) een comeback; gelukkig met een hogere taille en een slanker silhouet. Als je een eerbetoon wilt brengen aan de meidenbands uit die tijd, zijn een crop-top en stevige sneakers alles wat je nodig hebt. Hoewel deze trend zich over het algemeen leent voor meer casual looks, zeggen we dat je je kittenhielen omhoogschopt en in een zijdeachtige blouse glijdt voor een avondje uit in de stad.

Deze broek is niet slap

Praat over comfortabel – en geloof ons, als het gaat om een ​​zomerbroek, wint het ongestructureerde trekkoord zonder twijfel. De sleutel tot het uittrekken van deze populaire look? Breng het uber casual silhouet in evenwicht met meer gepolijste stukken. We houden van het uiterlijk van een getailleerde (en ingepakte) top en net genoeg bling, dus je ziet er niet uit alsof je net uit bed bent gerold. Je kunt deze broek ook (letterlijk) verhogen met een paar hakken. We raden een wig of gestapelde hiel aan om het been te verlengen.

Ruimte om te ontspannen

Ultracomfortabel en universeel vleiend, de klassieke wide-leg is misschien wel de superster van een zomerbroek (het was tenslotte het Hollywood-icoon, het kenmerkende silhouet van Katharine Hepburn). Voor een no-nonsense, maar toch verfijnde look houden we van een nauwelijks tot de vloer lengte afgewerkt met blokhakken, pop-of-colour pumps of slofjes. Maak het af met een luchtige blouse en stevige accessoires. Als je een meer ontspannen look wilt, probeer dan een bijgesneden stijl in combinatie met strakke sneakers, muiltjes of dia’s. Voeg een strozak en een zonnebril van Sophia Loren toe. Meer sterrenkracht voor jou.

Leave a Reply