Het optimaliseren van je nagelverzorging

We houden net zo van de look van een perfecte pure manicure op lange, taps toelopende klauwen als de volgende vrouw, maar wie heeft de tijd? Ga voor even elegante, minder kieskeurige nagels kort, rond en donker. Vijl je nagels zodat ze op één lijn liggen met de toppen van je vingers en rond de hoeken.

2. Weinig geld, maar toch genieten? Verwen je voeten. Als je je wilt overgeven aan een spabehandeling, ga dan voor een pedicure. Het kost meer dan een manicure (hoewel veel minder dan een lichaamsbehandeling) en het duurt weken.

3. Voor degenen die in de zomer zonnebrandcrème en insectenspray gebruiken, raden we aan het na het aanbrengen van je nagels af te vegen. De chemicaliën in die producten kunnen de toplaag afbreken en polijsten, waardoor de slijtage van de manicure wordt verkort.

4. Om ervoor te zorgen dat je nagellak langer meegaat, raden we je aan om er glitter nagellak op aan te brengen voor een langdurigere finish die ook een vleugje sprankeling zal geven.

5. We raden ook aan nagelriemolie aan te brengen om de nagels gehydrateerd te houden en nagelvrij te laten hangen. Droge nagels buigen niet, dus de nagellak zal gemakkelijker schilferen zonder de extra hydratatie.

Een natuurlijk ogende gloed creëren

1. Natuurlijk bleek, maar wil je een gezonde gloed? Het goede nieuws is dat je niet veel make-up nodig hebt om een ​​fantastisch uitziende huid te krijgen, zegt make-upartiest Paula Dorf uit New York. Voor natuurlijk ogende resultaten, breng glow producten aan op de appels van je wangen, de brug van je neus, je haarlijn en kin.

2. Omzeil strepen door zelfbruiner te mengen met vochtinbrengende crème voor het aanbrengen. Dit verdunt de formule zodat je een natuurlijker, minder streepachtig effect krijgt.

3. Om een ​​oranjeachtige look met zelfbruiner te voorkomen, veegt u na het aanbrengen een wattenstaafje of een vochtige papieren handdoek over uw wenkbrauwen en langs uw haarlijn.

Leave a Reply