Het tegengaan van rimpels

Je nek behandelen alsof je gezicht niet werkt. Je nek veroudert op zijn eigen manier en heeft dus speciale behoeften. Nekpezen krimpen na verloop van tijd en worden zichtbaarder, dus de dunne huid in dit gebied reageert niet zo goed op lasers en peelings als op uw gezicht. We raden een goede houding en nekrek aan.

2.Ik zie vaak vrouwen met diepere rimpels aan één kant van hun gezicht – de kant waarop ze slapen natuurlijk. Om ‘slaaplijnen’ te voorkomen, kiest u voor zijden of satijnen kussenslopen en stapelt u op de anti-aging producten.

3. Vermijd langdurige blootstelling aan de zon! De zonnestralen veroorzaken niet alleen huidkanker, maar ook fotoveroudering. Blijf uit de buurt van direct contact met de zon tijdens piekuren (tussen 10.00 uur en 15.00 uur) en nix zonnebanken voorgoed.

4. Gebruik regelmatig retinol. Van vitamine A-afgeleide crèmes is bekend dat ze fijne lijntjes en rimpels voorkomen. Ze helpen echter alleen bij fijne lijntjes en niet bij diepe rimpels door volumeverlies. Retinol moet worden gebruikt als onderdeel van een uitgebreid huidverzorgingsprogramma om de huid te verjongen.

Leave a Reply