Kleine keukenideeën die een kleine ruimte zo veel groter maken

Alleen al omdat u een kleine kookruimte heeft, betekent nog niet dat u de prioriteit van het decor in uw keuken moet verlagen om het functioneel te maken. Zelfs als uw keuken geen ruime marmeren werkbladen, eindeloze opslagruimte en een extra grote roestvrijstalen koelkast heeft, kunt u zelfs de kleinste ruimte maximaliseren met deze slimme kleine keukenideeën die bewijzen dat u meer kunt doen met minder, zonder in te boeten aan stijl . De juiste trucjes voor het interieurontwerp en slimme doe-het-zelfoplossingen (open planken! Rollende keukeneilanden! Opbergruimte boven in de pan!) Helpen ruimte te besparen en een kleine kombuiskeuken in de kookruimte van uw dromen te veranderen.

Omarm opslagbakken en schuifdeuren.

Installeer schuifdeurkasten en verberg omvangrijke keukenapparatuur en voorraadartikelen erachter – en berg opslagbakken op in lege planken om items te verbergen die u niet vaak gebruikt.

Investeer in een rollende keukenwagen.

Een roestvrijstalen keukeneiland op wielen is perfect voor een kleine ruimte – u kunt de kar uit de weg schuiven wanneer u hem niet gebruikt. Bonusidee: een zwevende plank onder uw afzuigkap is een geweldige plek om keukenbenodigdheden en voorraadkasten op te bergen.

Installeer een verborgen voorbereidingsstation.

Als je een tekort hebt aan aanrechtruimte, probeer dan een slagersblokbord te bouwen met een gat in de bovenste la van je eiland. Plaats vervolgens een vuilnisbak in de onderstaande lade.

Installeer een uittrekbare voorraadlade.

Geen ruimte voor een grote voorraadkast? Een slanke uittrekbare pantry-opstelling houdt uw kooknietjes in de buurt.

Nep een ontbijthoekje.

Als er geen ruimte is voor een eetkeuken tafel, installeer dan een houten aanrecht tegen één muur en voeg hoge stoelen toe.

Bewaar producten in laden, niet in aanrechtbladen. Verminder rommel op het aanrecht door de productkommen over te slaan en een lade te wijden aan items die niet gekoeld hoeven te worden.

Leave a Reply