Prachtige woonkamerideeën

Er gaat niets boven het maken van een luxe woonkamer die geschikt is om te genieten van familie tijd en geliefden te vermaken. Deze primaire plek zet de toon voor de rest van de inrichting van je huis. Het is ook een van de beste plaatsen om uw ontwerpesthetiek onder de aandacht te brengen door te experimenteren met kleurenpaletten, textuurlagen en patronen en een verscheidenheid aan meubelindelingen. Het is bedoeld om comfortabel, uitnodigend en stijlvol te zijn. En als je een liefhebber van design bent, is het een ideale ruimte om je favoriete trends op de proef te stellen, of het nu gaat om maximalistische kunst of een stoere look met metallic muurverf.

Van een industriële loft in New York City tot een rustieke ruimte op Ibiza, deze collectie inspirerende ontwerpen voor woonkamerontwerpen zal gegarandeerd ideeën voor uw eigen huis oproepen. Deze luxe woonkamerideeën bewijzen ook dat een zorgvuldige planning en toewijding aan creativiteit een lange weg kunnen gaan.

Kunstgevulde Hamptons woonkamer

Meubilair doet ook dienst als kunst in dit Hamptons-huis. Een witte bank die bij de muur en vloeren past, vormt het podium voor crèmekleurige vintage Joe Colombo-stoelen die een aangepaste Marmoreal-salontafel flankeren. Het kunstwerk van Egan Frantz beslaat de lengte van de bank.
Daarnaast zie je ook vaak zonwerende gordijnen.

Casual woonkamer in Californië

Zichtbare balken, een gipshaard en smeedijzeren deurkozijnen creëren een mediterrane sfeer in dit huis in Newport, Californië. Een mix van crème bekleding met houten meubels en vloeren ziet er elegant maar niet kieskeurig uit.

Woonkamer met hoog contrast

Een accentmuur gemaakt van donkere houtskooltegels valt moedig op in deze elegante woonkamer in Mill Valley. Diepe zwarttinten vullen warm wit aan met gouden accenten om een ​​glamoureus schema te creëren.

Woonkamer in kalksteen

Moderne updates zoals industriële verlichting en een gepolijste cementvloer creëren een eclectische esthetiek in deze ouderwetse woonkamer. Kubusvormige poefs en met linnen beklede Bergère-stoelen zorgen voor zachtheid en textuur.

Glam Chicago woonkamer

Een verfijnde, neutrale woonkamer in het historische gebouw van Chicago heeft een slimme mix van antiek en vintage vondsten, die een gevoel van balans creëren.

Leave a Reply