Schoonheidsgeheimen van de mensen die het het beste weten

Laag je voering

Als je geen professionele visagist bent, kan het moeilijk zijn om die ogen te lijnen, maar aan de andere kant blijft de vloeibare voering langer zitten en is deze vlekvrij. Dus wat ik doe is, ik lijn mijn ogen eerst met een potloodvoering omdat het gemakkelijker is om die rechte lijn ermee te maken. Daarna ga ik weer aan de lijn met de vloeibare voering. Het lijkt een beetje op kleuren! Het resultaat? Je eyeliner blijft aan, vlekvrij en goed gevoerd.

Dep hiermee

Als je huid er glanzend uitziet, stop dan bij je plaatselijke coffeeshop, pak een handvol van die bruine servetten en schuif ze in je tas. Ze werken beter dan alle vloeipapier die ik heb gebruikt en ze zijn gratis. En voel je niet schuldig over diefstal uit het koffieconglomeraat. Als ze vier dollar vragen voor wat java en gestoomde melk, dan zijn ze je een glansvrij gezicht schuldig.

Voor engelenhaar

Ik heb extreem dikke lokken die droog en kroezend worden tijdens extreme seizoenswisselingen. Ik breng een conditionerend haarmasker aan en laat het een nacht staan, ‘s morgens spoelen. Haar wordt engelachtig zacht en wordt onmiddellijk gered.

Zachte en sexy oogmake-up

Voor een ooglook die gedefinieerd maar niet te zwaar is, lijn je je bovenste wimperlijn uit met en de onderste wimperlijn met bruine eyeliner. Dit is een van mijn grootste make-upartiestrucs voor mooie, zachte ogen!

Warm je wimperkruller op

Laat je wimperkruller onder warm water lopen (of blaas hem een ​​seconde lang met je föhn) voordat je hem gebruikt voor een aanzienlijk krullerig resultaat dat blijft zitten!

Leave a Reply