Trends en ideeën in de woonkamer

Eclectische en boho-looks

Velen verlaten ruimtes met een enkele stijl voor een legendarische, gelaagde boho-look die een beetje leent van elke stijl – en niet alleen in de woonkamer. De enige regel is dat er geen regels zijn, waardoor dit een van onze favoriete interieurtrends is. Een eclectische huislook kan het beste worden gemaakt met stukken waar je van houdt. Begin met belangrijke ankerstukken (banken en accentstoelen) en voeg tafels toe, als je ze nodig hebt, en een karpet om je leefruimte te verankeren.

Op het zuidwesten geïnspireerde stijl

Neem aanwijzingen uit het woestijnleven met warme terracottatinten tegen blauw en groen. Stammen-geïnspireerde patronen op decoratieve kussens en vloerkleden zijn groot voor deze look en vergeet niet om natuurlijke, met de hand geïnspireerde elementen te integreren. Deze trend in de woonkamer in het zuidwesten wordt een favoriet voor altijd, omdat het een ontspannen Californische stijl combineert met een vleugje boho en moderne elementen uit het midden van de eeuw.

Natuurlijke elementen

Bij deze look draait alles om organische stijl en milieuvriendelijke elementen met een moderne update. Omarm deze decortrend met geweven stukken, gelaagde texturen, een zacht, neutraal kleurenpalet en wat groen voor wat rust in je leefruimte. Uw woonkamer is tenslotte de plek bij uitstek om te ontspannen na een lange dag – laat u in stijl ontspannen.

Leave a Reply